A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради

Гордість громади

Дата: 06.03.2023 12:25
Кількість переглядів: 2103

  27 лютого 2023 року в області закінчилися найважливіші серед інтелектуальних змагань – учнівські олімпіади. У ІІІ (обласному) етапі цьогоріч від громади взяли участь 12 переможців ІІ (місцевого) етапу з 12 навчальних дисциплін.

 Результатом наполегливої праці учнів під керівництвом учителів-наставників є 7 призових місць:1 – друге, 6 – третіх, що становить 58% якості.

  Приємно відзначити ученицю 11класу ліцею с. Гущинці Гордієць Марію, яка посіла ІІ місце з біології.

  Вразили досягнення учениці 8 класу цього ж ліцею Паньковецької Дарії, яка є бронзовою призеркою олімпіади з фізики.

           

Цей рік став знаковим для математиків ліцею с.Іванів, чий учень, Балибюк Микола, посів ІІІ місце в обласній олімпіаді з математики серед учнів 9-х класів.


Висловлюємо слова вдячності адміністрації ліцею с. Пиків, чия учениця 11 класу Дзіміна Анжела стала бронзовою призеркою ІІІ етапу олімпіади з географії.  

Приємно відзначити випускниць ліцею с. Уладівка Хмель Альону та Міськову Ірину, які посіли ІІІ місце з правознавства та історії відповідно.

 

Вітаємо й учня 8 класу гімназії з дошкільним підрозділом с. Грушківці Осіпчука Максима, який виборов ІІІ призове місце в обласній олімпіаді з хімії.

      За високий професіоналізм та компетентність дякуємо вчителю історії та правознавства ліцею с. Уладівка Пастух Наталії Степанівні, яка щорічно готує переможців олімпіад ІІІ етапу, а цьогоріч підготувала їх відразу двох.

      Професійну майстерність у роботі з обдарованою молоддю засвідчили вчитель хімії гімназії с. Грушківці Столяр Василь Васильович, вчитель математики ліцею с. Іванів Клімішина Тетяна Захарівна, вчитель географії ліцею с. Пиків Дідик Юрій Миколайович, вчитель біології ліцею с. Гущинці Поліщук Надія Михайлівна та вчитель фізики цього ж ліцею Кулик Катерина Павлівна.

      Вітаємо учнів-переможців, їх батьків та наставників із високими здобутками! Бажаємо їм нових звершень та перемоги! Дякуємо за високу результативність та гідну презентацію громади на рівні області.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора