A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради

Особливості атестації педпрацівників закладів освіти у контексті нового Положення про атестацію педагогічних працівників

Дата: 16.10.2023 11:10
Кількість переглядів: 13

    09 жовтня 2023 року відділом освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради проведено онлайн-нараду із заступниками директорів з НВР закладів загальної середньої освіти та керівниками закладів дошкільної освіти громади з теми «Особливості атестації педпрацівників закладів освіти у контексті нового Положення про атестацію педагогічних працівників». Нараду провела Оксана Муляр, головний спеціаліст відділу.

          У ході наради було розглянуто питання щодо організації атестації педагогів у 2023-2024 навчальному році. Особлива увага зверталась на зміни, внесені до Положення щодо процесу атестації, його осучаснення, умови, порядок і строки проведення, розширення повноважень атестаційної комісії І рівня щодо присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій і педагогічних звань. Окрім того, було зосереджено увагу присутніх на  демократизації дій педагогів та їхні права.     

      Учасники наради отримали практичні рекомендації щодо вивчення та оцінювання професійних компетентностей педагогічних працівників; оформлення атестаційної документації, а також відповіді на актуальні проблемні питання в реалізації норм Положення про атестацію педагогічних працівників.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора