A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради

У Іванівській сільській територіальній громаді стартував ІІ етап змагань в рамках реалізації проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 18.03.2024 14:01
Кількість переглядів: 261

15 березня 2024 року на базі гімназії с. Слобідка розпочався ІІ етап (місцевий) змагань в рамках реалізації проекту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування.  Заявку на участь у заході подали команди гімназії с. Слобідка Іванівської сільської ради та ліцею с. Іванів Іванівської сільської ради. 

Захід розпочався із хвилини мовчання в пам'ять за загиблих у російсько-українській війні та гімну України. З вступним словом до присутніх звернувся начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради – Микола Клімішин, який зазначив, що такі змагання у період воєнного стану об’єднують здобувачів закладів освіти, які займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя.  «Змагання проходить під гаслом «Разом Переможемо», тому і ми віримо, що ми переможемо не тільки на спортивному фронті» - сказав Микола Клімішин.

Учасники активно змагалися та кожна команда намагалася вибороти перемогу. Згідно з протоколами І місце здобула гімназія с. Слобідка Іванівської сільської ради, відповідно ІІ місце ліцей с. Іванів Іванівської сільської ради.

Проведення цих змагань стали можливими завдяки Благодійній організації «Благодійний Фонд «МХП-Громаді», які профінансували закупівлю інвентарю та брендової атрибутики для проведення заходу.  Відділ освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради висловлює подяку:

  • директору ПрАТ «Зернопродукт МХП» - Прокопчуку Володимиру Олександровичу;
  • регіональному директору ВП Калинівка ПрАТ «Зернопродукт МХП» - Козаку Анатолію Андрійовичу;
  • регіональному менеджеру із соціальниї проєктів -  Літвак Лесі Валеріївні.

А також висловлюємо подяку за надану благодійну допомогу Крупчуку Олександру Олександровичу, Завірюсі Сергію Вікторовичу та організаторам заходу.

 Змагання пройшли у дружній та веселій атмосфері, а учасники змагань були нагородженні цінними призами. Маємо надію, що наступного року до змагань долучяться більше учасників та команд закладів загальної середньої освіти Іванівської ТГ.

Більше світлин https://drive.google.com/drive/folders/1A_74gIeIthAKH6nZ_UFDwsS58TLvIx07

МИРУ НАМ ТА ПЕРЕМОГИ. РАЗОМ ПЕРЕМОЖEМО!!!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора