A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ У 2024 РОЦІ

Дата: 09.04.2024 11:18
Кількість переглядів: 6

 ОНОВЛЕНЕ ПОЛОЖЕННЯ ПРО АТЕСТАЦІЮ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАПРАЦЮЄ 1  ВЕРЕСНЯ | ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти»

 

05.04.2024р. при відділі освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради відбулося засідання атестаційної комісії II рівня. Атестація відбулася відповідно до нового Положення про атестацію педагогічних працівників, яке ввійшло в дію 01.09.2023р. Атестаційною комісією II рівня було атестовано 10 педагогічних працівників серед них: на відповідність займаній посаді – 5 директорів закладів освіти; на підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «старший учитель» - 2 педагогічних працівники; на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» - 1 педагогічний працівник; на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії» – 2 вихователі; на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії» - 3 вихователі.

Під час атестації було порушено клопотання перед Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОВА про нагородження Подякою Департаменту гуманітарної політики 5 педагогічних працівників закладів освіти Іванівської ТГ.


« повернутися

Вхід для адміністратора